русский корабльнахуй
 
Новини  27 травня 2024 11:13 

Новий графік відключень світла діятиме протягом тижня - Чернівціобленерго

підтримай автора: оригінал
17
2.1k
0
Енергетики нагадують про помірковане споживання електроенергії З початком нового тижня у "Чернівціобленерго" запровадили зміни у графіках для усіх груп споживачів. Відтак саме такі години заживлення і відключення діятимуть упродовж тижня – до суботи/неділі включно, повідомляють у компанії.
На сьогодні, 27 травня від 06:00 до кінця доби діють ліміти споживання по Чернівецькій області. Але завдяки сонячній активності область вкладається у надані від НЕК Укренерго обмеження, тому попередньо до 20:00 відключень за графіками (ГПВ) не буде.
"Нагадуємо, що відключення можливі НЕ лише за графіками. Ми щодня виконуємо технічне обслуговування мереж і ремонтуємо обладнання. Щоб виконаний ці роботи потрібно попередньо знеструмити устаткування. Тому упродовж дня можливі планові вимкнення – інформацію про це також розміщуємо на своєму сайті у рубриці Інформація про відключення. Ще й аварійні вимкнення, на жаль, не попереджають про себе – вони також можливі будь-який час. При відсутності електропостачання заходьте на сайт або телефонуйте до Call-центру (0372) 584-980, 099 230-9900, 067 230-9900", - йдеться у повідомленні.
Енергетики нагадують про помірковане споживання електроенергії. Бо якщо область вийде за дозволені величини, доведеться застосувати вимкнення.
Дізнатися номер своєї групи можна за посиланням.