русский корабльнахуй
 
Армія  26 травня 2024 20:53 

Чернівецький обласний ТЦК та СП повідомив, що ніхто не викрадав "волонтера". Кажуть, його запросили уточнити власні дані і пройти ВЛК

підтримай автора: оригінал
21
9.4k
7
Фото: "Новинарня"
Чернівецький обласний ТЦК та СП дав офіційне пояснення громадськості та представникам ЗМІ щодо інформації, яка поширюється в соцмережах про начебто "викрадення представниками ТЦК та СП волонтера".
В обласному військкоматі повідомили наступне (далі - пряма мова):
"Громадянин, про якого йдеться в повідомленні, є військовозобов'язаним, який не надав військово-облікові документи під час перевірки на блок-посту. Підстав для відстрочки громадянин не має. Він був запрошений до ТЦК та СП для уточнення даних і проходження військово-лікарської комісії. Громадянин визнаний придатним до військової служби та направлений для підготовки до навчального центру.
Під час перебування в ТЦК та СП чоловік спротиву не чинив. Протиправних дій з боку представників ТЦК та СП стосовно громадянина не було.
Нагадуємо, усі військовозобов’язані мають оновити свої дані і при наявності причин на отримання відстрочки надати відповідні документи до ТЦК та СП", - йдетьсяу у повідомленні.