русский корабльнахуй
 
Новини України  25 травня 2024 14:05 

Втрати під час прориву Харківщини – вісім росіян до одного українця: Зеленський

підтримай автора: оригінал
19
1.1k
2
Президент України Володимир Зеленський заявив, що прорив РФ у Харківській області закінчився військовими жертвами 1 до 8, один українець на вісім росіян.
Про це Президент розповів в інтерв'ю центральноазіатським ЗМІ, якого цитує казахстанське видання "Власть"
Прорив росіян у напрямку Харкова, який стався понад два тижні тому, закінчився військовими жертвами 1 до 8, один українець на вісім росіян.
"Путіну абсолютно наплювати на розуміння людського життя. Мало того, йому наплювати на те, хто якою мовою говорить. Йому наплювати й на своїх людей, як на цивільних, так і на військових", - каже Володимир Зеленський.
Зеленський зазначив, що постійно отримує статистику про вбивство російських окупантів.
"І скажіть, десь там дається ця статистика, Путіну цікаві втрати людей чи ні? До цього на тиждень було близько 2-3 тис. жертв — я постійно отримую аналітику про вбивство російських окупантів. 2-3 тис. сімей втратили своїх дітей. Та йому абсолютно наплювати. Президент РФ у цей час у лазні перебуває, або де він там — у СПА, який показували неодноразово? Він у цей час займається зовсім іншим. Але ручки він свої маленькі не відмиє, звичайно, від усього цього кровопролиття", - говорить Президент України.
Також Зеленський закликає світ об'єднуватися.
"Питання в тому, щоб світ не посипався. Світ повинен об'єднуватися, адже не витримає жодна з країн: ні Киргизстан, ні Казахстан, у якого хороші зв'язки з Китаєм. Ніхто не витримає повномасштабної війни з росіянами поодинці. І Україна бореться разом зі своїми людьми".
Редактор: Ангеліна Петльована
25-05-2024, 14:05