русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  24 травня 2024 13:33 

У водоканалі розповіли, чи будуть відключати воду в Чернівцях під час заміни водогону

підтримай автора: оригінал
22
1.6k
0
Фото molbuk.ua
Під час ремонтних робіт у рамках першої стадії реконструкції центрального водогону в Чернівцях можливі відключення води. Це ймовірно у період перепідключень, а також можуть трапитися і аварійні ситуації.
Про це повідомив під час пресконференції гендиректор Чернівціводоканалу Андрій Колесник, пише molbuk.ua
“Плануємо, що обмеження водопостачання можуть бути тільки на час відключення водогонів після того, як уже будуть прокладені мережі. Ця процедура займає одну-дві доби і принципово в цей термін мають усі вкластися. Наше завдання - зробити роботу так, щоби відключень практично не було, мешканці міста не відчули негативу і робота виконувалася у максимально стислий термін без зупинки подачі води.
Хоча припускаємо, що можливі будуть обмеження водопостачання при перепідключеннях, а також аварійні ситуації. Втім, на сьогодні водоканал уже тривалий час працює в режимі, коли ми можемо сміливо демонтовувати одну з гілок водогону, і це не впливатиме на водопостачання”, - запевнив А. Колесник.
Він додав, що це будуть “мінімальні дні відключень”:
“Два-три дні, можливо, чотири, враховуючи, що потрібен час на перепідключення. Але це все складно зараз прогнозувати, будемо бачити ситуацію за результатами робіт”, - сказав посадовець.
Все буде залежати від стану наповнення наших мереж водогону. А також стану нашої енергетичної системи.
“На жаль, маневрова генерація в Україні знищена за останні місяці. Тому передбачати щось буде складно”, - підсумував чиновник.
Читайте також: У Чернівцях триває заміна аварійних ділянок водогону: на якому етапі роботи - фото
Редактор: Галина Олійник
24-05-2024, 13:33