русский корабльнахуй
 
Новини  24 травня 2024 12:25 

У Чернівцях можна безкоштовно вакцинувати домашніх тварин

підтримай автора: оригінал
20
525
0
Щепити тварин від сказу, інфекційних хвороб та чипувати можна до 10 червня У Чернівцях можна безкоштовно вакцинувати домашніх тварин. У пакет ветпослуг входить щеплення від сказу, інфекційних хвороб та чипування. Міжнародний фонд захисту тварин IFAW та українська соціальна ініціатива Save Pets of Ukraine запускають програму комплексної допомоги домашнім улюбленцям "Лапки в Безпеці”. Проєкт діє з 9 травня по 10 червня.
Лікарі приймають за попереднім записом. Обмежень по кількості домашніх тварин на одного власника немає.
Отримати послуги можна за адресою: Ветлініка «Пан Коцький» (вул. Небесної Сотні, 15), тел. (066) 443-98-09. Лікарі приймають за попереднім записом.
"Профілактика поширення інфекційних хвороб, це складна та в одночас важлива задача для нас. Бо проблема сказу в Україні - тільки здається не актуальною. Бо дедалі більше ветеринарних лікарів та власників стикаються з ним від Сходу до Заходу нашої країни.” - Анастасія Іваніченко, Координаторка проєктів Save Pets of Ukraine
Першочергово послуги надаватимуться улюбленцям внутрішньо переміщених українців та українок.
"Війна триває, сотні тварин стають безхатніми і потребують нашої підтримки. Save Pets of Ukraine вже не вперше стає оператором добрих проєктів. Нам важливо дбати про добробут чотирилапих. Цього разу ми прийняли рішення підтримати котиків і песиків людей, які були змушені покинути свої домівки. Тому пріоритет для безоплатної вакцинації та чипування надається саме тваринкам ВПО, які не залишили своїх улюбленців в біді.” - Ірина Лозова, старша менеджерка з КСВ.