русский корабльнахуй
 
Чернівці  24 травня 2024 11:31 

Ще двоє педагогів з Буковини стали найкращими в Україні та увійшли в ТОП-5 конкурсу «Учитель року»

підтримай автора: оригінал
29
1.7k
0
Ілюстративне фото
Детальніше про те, як представили себе буковинські педагоги на Всеукраїнському конкурсі - читайте у публікації Медіа агентства АСС.
Завершився фінальний етап II туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у чотирьох номінаціях. За звання найкращого вчителя боролися троє педагогів Чернівецької області. Про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на інформацію Департаменту освіти і науки Чернівецької ОВА.
Нагадаймо, раніше ми повідомляли, що переможцем у номінації «Фізика» став Михайло Гунько – учитель фізики Брусницького опорного закладу.
Також гідно представили себе Зоряна Косташ – учителька української мови та літератури Чернівецького ліцею №10 у номінації «Українська мова та література та Сергій Власов – учитель географії Новоселицького ліцею №1 Новоселицької міської ради. Педагоги зайняли І місця на відбірковому етапі II туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024». А за результатами фінальних випробувань Зоряна Косташ та Сергій Власов увійшли у п’ятірку найкращих вчителів України, посівши IV місця у фінальному етапі ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024».