русский корабльнахуй
 
Чернівці  24 травня 2024 11:11 

У Чернівцях презентували книгу Володимира Килинича «Чернівці на крисах капелюха»

підтримай автора: оригінал
27
1k
0
Фото: МА АСС
Ця книга - збірка есеїв іронічного характеру про місто та його жителів.
23 травня у Буковинському медіацентрі «Belle Vue» презентували книгу Володимира Килинича «Чернівці на крисах капелюха», пише Медіа агентство АСС.
Жанр книги, як зазначає Володимир Килинич - роман в есеях, у якому всі тексти об'єднують Чернівці. Він іронічний, містить діалоги, історії, нариси та філософські трактати.
Як розповідає сам автор, ця книга - збірка «МАФів» про Чернівці та їх жителів: «МАФи - це щось нібито тимчасове. Але в моєму розумінні це те, що постійно змінюється. Різні історії в книзі прив'язані до різного часу, і вони короткі, легко читаються. Історії хоч і частково можуть втрачати актуальність, проте вони фіксують історію Чернівців».
Особливістю видання також є обкладинка, на якій зображені видатні місця Чернівців. Серед них і верхівка Костелу Найсвятішого Серця Ісуса, і брама Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, і лавиці з деревцями, які розміщені на вулиці Ольги Кобилянської.
«Чернівчанин - це той статус, який залишається з тобою до кінця життя. І в цьому не треба нікого переконувати. А самі Чернівці - місто, невелике за розміром, але з великим серцем. Для того, щоб любити його, достатньо ходити вулицями, дивитись собі під ноги на камінці та в небо на птахів», - каже Володимир Килинич.