русский корабльнахуй
 
Новини України  24 травня 2024 10:00 

"Київстар" відключить українців від 3G: вже почав розсилати SMS

підтримай автора: оригінал
27
2.1k
0
Мобільний оператор "Київстар" планує припинити підтримку 3G – і вже почав розсилати своїм абонентам відповідні SMS-повідомлення. Роблять це там з метою розвитку 4G-мережі.
Про це повідомили у незалежній спільноті мобільних технологій України MZU-Мобільний Зв'язок України. Там зазначили: ще одна причина відмови "Київстару" від 3G – прагнення впроваджувати нові технології.
"Київстар почав розсилати SMS про відключення 3G. Київстар планує припинити підтримку 3G для подальшого розвитку 4G-мережі та впровадження нових технологій. Інформування про дату відключення 3G відбудеться заздалегідь", – йдеться у повідомленні.
При цьому наголошується: щоб після відключення 3G продовжувати користуватися швидкісним мобільним інтернетом та зв'язком, слід увімкнути 4G/LTE на своєму смартфоні. Інструкція для Android:
виберіть "Параметри";
у налаштуваннях виберіть пункт "Підключення";
далі – "Мобільні мережі";
потім – "Тип мережі";
виберіть режим мережі, в описі якого "4G" або "LTE".
Для IOS:
зайдіть у "Параметри";
виберіть "Стільникові дані";
активуйте "Стільникові дані", після чого автоматично підтягнеться мережа, доступна для телефону.
"Київстар" змінює тарифи
Водночас "Київстар" ініціював зміни для низки тарифних планів. Причина – намір збалансувати збільшені витрати на обслуговування абонентів та надходження. Зокрема, абонентам запропоновано вибір: перейти на новий тарифний план із більшим обсягом послуг – або вибрати альтернативу тарифним планам за меншою ціною.
Редактор: Анна Семьонова
24-05-2024, 10:00