русский корабльнахуй
 
новини  24 травня 2024 01:00 

Артем Пивоваров розкрив невідомий факт про Klavdia Petrivna

підтримай автора: оригінал
20
2.1k
0
Відомий український співак Артем Пивоваров, який записав потужний дует із загадковою артисткою Klavdia Petrivna, зізнався, що думає про дівчину. Артист бачив її без маски та капелюха, а також знає те, чого не знають її фани.
Про це Пивоваров розповів в інтерв'ю Раміні Есхакзай, яке вже вийшло на її YouTube.
Хто був ініціатором дуету
Пивоваров зазначив, що він та Klavdia Petrivna випустили трек в рамках його проєкту "Твої вірші, мої ноти".
"Я виступаю ініціатором, тому що це мій проєкт. І залежно від того, які ідеї приходять до мене, я ділю. Ну, в мене є градації, з ким я міг би це зробити енергетично, сенсово, по наповненню", - пояснив співак.
За словами артиста, пісню "Барабан" він написав приблизно 6 місяців тому. Спочатку він взагалі планував випустити її сольно. Але потім Пивоваров познайомився з Клавдією та її командою.
Невідомий факт про Klavdia Petrivna
Коли артист розповідав про знайомство з дівчиною, він спростував чутки, яки гуляли мережею.
"Ми познайомилися з Klavdia Petrivna, з її менеджментом. До речі, якщо комусь цікаво, це не Ірина Горова. Бо є люди, чимало людей, які пишуть, що це її продюсер, це не так", - зазначив Пивоваров.
"В неї є окремий лейбл "Небо Мьюзікc". І виявилось, що ми дуже давно знайомі з нею, вона була на багатьох моїх концертах. І якось так все дуже швидко відбулося, відбулась магія", - додав він.
Коли Пивоваров та Клавдія зустрілися на студії та записали трек, він запропонував їй вперше з'явитися на публіці. І тоді дівчина погодилася, вона вийшла на сцену під час концерту співака у Палаці спорту.
Також Пивоваров розповів, чи було виправдано його очікування, коли він вперше побачив артистку без маски.
"Коли я вперше почув музику Клавдії Петрівни, я трішечки по-іншому собі візуалізував образ цієї людини. Але поспілкувавшись з нею я зрозумів, що не треба судити по зовнішності. Тому що ця дівчинка дійсно доросла не по своїх роках", - заявив співак.
Редактор: Алісія Давид
24-05-2024, 01:00