русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  23 травня 2024 22:49 

Казки під час тривог: студентка з Чернівців створила канал із аудіоказками

підтримай автора: оригінал
19
956
0
Студентка третього курсу юридичного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Тетяна Чаприк створила канал із аудіоказками, щоб під час тривог дітки могли слухати не вибухи та сирени, а добрі повчальні історії.
Про це пише Чернівецька обласна рада.
Дівчина також прагне організувати курси із назвою "Казкотерапія від Тетянки", які допомагатимуть пережити жахи війни. Свою ідею вона представила на І обласному конкурсі інноваційних проєктів учнівської та студентської молоді "Ideas of young people – 2024" та отримала заохочувальну премію у десять тисяч гривень.
Читайте також: Покращить знання учнів: студентка з Чернівців розробила навчальний мобільний застосунок
Тетяна Чаприк уже другий рік поспіль волонтерить для діток як казкотерапевтка. Записує аудіоказки, як українські народні, так і авторські, та завантажує їх на Telegram-канал https://t.me/kazochku. Дівчина отримала багато хороших відгуків з усіх куточків України та з-за кордону. Тому вирішила масштабувати свою ідею.
"Часто надходять повідомлення від батьків та діток, що на психологічному рівні мої казки дуже допомагають. Просять, щоб я проводила для них заняття. І перша спроба вже була. П’ять діток, які успішно закінчили курс, змогли написати власні казочки", – ділиться авторка проєкту.
Редактор: Людмила Осадчук
23-05-2024, 22:49