русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  23 травня 2024 18:17 

Касир на заправці та фармацевт. Яку роботу з бронюванням пропонують на Буковині

підтримай автора: оригінал
32
3.5k
0
Колаж "МБ"
На сайті з пошуку роботи Work.ua з'явився фільтр, за допомогою якого можна знайти роботу з бронюванням. Станом на 23 травня у Чернівецькій області можна знайти 22 вакансії на платформі, де є можливість забронювати працівника від мобілізації.
Molbuk.ua проаналізував, які компанії можуть бронювати працівників та які посади вони пропонують.
Серед усіх вакансій найбільше зі сфери медицини та автобізнесу - по п'ять. Також роботу пропонують компанії, які займаються логістикою, - три вакансії.
Які приватні компанії можуть давати бронь
Вакансії на Work.ua є різні - від керівника логістичної компанії до касира на заправці чи фармацевта.
Бронювати своїх працівників може мережа аптек "Подорожник". Вони пропонують дві посади фармацевта, роботу завідувачем аптеки, водія та інженером-будівельником.
Також надавати бронь від мобілізації може мережа автозаправних станцій "ОККО". АЗК шукає продавця-касира, оператора заправки в селах Остриця та Мамаївці і місті Чернівці. Пропонована зарплата коливається в межах від 13 до 15 тисяч гривень. Також в "ОККО" пропонують посаду молодшого оператора АЗК із зарплатнею 9 600 грн.
В обласному центрі компанія "Мартін трейд" шукає керівника логістичної компанії. Зарплата - 50 тисяч грн.
Бронь від мобілізації також можуть отримати збиральники металевих дверей та торгові представники. Останнього може забронювати компанія "Київ Хліб", а от збиральника шукає рекрутингова компанія "WorkHunter" для роботи в селі Великий Кучурів.
Компанія "БСС Ватра", яка займається машинобудуванням, може забронювати контролера, майстра з технічного контролю.
"Чернівціобленерго" шукає інженера тендерного відділу, фахівця з публічних закупівель. Зарплата - від 15 до 16,5 тисяч гривень.
Головні пошти країни - "Укрпошта" та "Нова пошта"- також можуть бронювати своїх працівників. Остання шукає вантажника та фахівця відділення - сортувальника. Зарплата - 18 тисяч гривень. "Укрпошта" в пошуках менеджера з продажу у Чернівцях.
Кого можуть бронювати комунальні та державні підприємства
Комунальне підприємство "Чернівціводоканал" також у пошуках співробітників. Їм потрібен старший інспектор з кадрів, якого вони можуть забронювати. До речі, про ледь не критичну нестачу робітників на комунальних підприємствах Чернівців повідомляв заступник мера Василь Зазуляк. У матеріалі "МБ" ви можете дізнатися про те, кого потребують комунальні підприємства у місті.
А державний банк "Ощадбанк" шукає менеджера по роботі з клієнтами, який також може бути заброньований від служби у війську.
У Магальському дитячому будинку пропонують роботу фахівцю з публічних закупівель.
Редактор: Євгеній Пірожков
23-05-2024, 18:17