русский корабльнахуй
 
Кримінал  23 травня 2024 16:20 

Незаконно утримували чоловіка: поліцейські встановлюють обставини інциденту з працівниками ТЦК та СП в Чернівецькому районі

підтримай автора: оригінал
16
1.2k
1
До поліції звернулася жителька с. Давидівка із заявою про те, що нібито представники одного з районних відділів ТЦК та СП незаконно утримували її родича.
Як повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, Ннаразі проводяться першочергові слідчі дії та заходи, спрямовані на встановлення об’єктивної інформації щодо цього випадку.
Наразі слідчі поліції відділення №1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 426-1 (Перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень) Кримінального кодексу України.
За інформацією військкомату, військовозобов’язаний громадянин 10 травня проходив військово-лікарську комісію та у зв’язку зі скаргами на стан здоров’я був скерований на додаткове обстеження до медичного закладу.
В обласному ТЦК та СП відреагували на факт перевищення службових обов'язків співробітником військкомату.
"Закликаємо утриматись від передчасних висновків і заяв до завершення розслідування правоохоронних органів, а саме від звинувачень у неправомірних діях представників одного з відділів ТЦК та СП щодо військовозобов’язаного.
Попередньо повідомляємо, що військовозобов’язаний громадянин 10 травня проходив військово-лікарську комісію та у зв’язку зі скаргами на стан здоров’я був скерований на додаткове обстеження до медичного закладу. Командування і особовий склад ТЦК та СП максимально сприяють слідству, по завершенні якого буде надана відповідна інформація", - йдеться у повідомленні ТЦК та СП.