русский корабльнахуй
 
Спорт  23 травня 2024 14:59 

У Чернівцях відбувся восьмий міжнародний турнір з боксу на Кубок Едуарда і Олександра Погодіних, присвячений пам’яті загиблих спортсменів та воїнів Збройних сил України

підтримай автора: оригінал
26
1k
0
З 17 по 19 травня у приміщенні боксерського клубу «Колізей-Машзавод» у Чернівцях відбувся черговий традиційний весняний МІЖНАРОДНИЙ Турнір з боксу на Кубок Едуарда і Олександра Погодіних. Вже протягом восьми років цей турнір проводиться в місті над Прутом і збирає учасників не тільки з усіх куточків України, а й з інших країн.
Восьмий турнір на Кубок Погодіних був присвячений спортсменам України, що загинули від рук окупантів під час війни і, зокрема, боксерам і людям боксу. Так, організатори турніру відзначили Юрія Івановича, Володимира Торогоя, Ельчіна Мурадова, Олександра Чорного, Максима Галінічева, Віталія Мерінова та багатьох інших.
Цього року до Чернівців завітали боксери з Молдови - наші постійні гості і партнери, а також спортсмени з Англії та Індії. То ж географія учасників турніру значно розширилася за історію його існування і ми вписуємо ще дві нові країни до наших почесних гостей-учасників.
Якщо говорити про представників українського боксу, то на ринг «Колізею» виходили спортсмени з Київської, Івано-Франківської, Львівської, Закарпатськоі, Сумської, Донецької, Житомирської, Рівненської, Волинської, Хмельницької та Черкаської областей, ну і, звичайно, представники Буковини.
Всього за три дні змагань на двох рингах БК «Колізей-Машзавод» відбулося понад 140 поєдинків у вікових групах молодших юнаків, юніорів, молоді та дорослих. Також, окрім хлопців, на Кубку Погодіних змагалися і дівчата, що стало особливою «родзинкою» турніру.
Мали цьогоріч і рекордну кількість як команд-учасниць змагань, так і учасників: ще ніколи Кубок Погодіних раніше не збирав понад 200 боксерів. Особливо хочеться відзначити представників Хмельниччини, Львова і Броварів, що продемонстрували бокс високого гатунку.
На думку спортивної медіаагенції A3 SPORT MEDIA PRODUCTION - медіапартнера змагань - кращою командою турніру стала команда з міста Бровари Київської області, а кращими боксерами - Павло Сакрієр з Чернівців і англійка Нулла Німмо.
За версією організаторів кращим боксером турніру визнано Ратміра Турчанінова (Чернівці), а приз за волю до перемоги отримав Єлізар Москаленко (Київська область).
Альберт КОМАРІ, спеціально для БукІнфо (с)
Світлини надані автором та організаторами турніру