русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  23 травня 2024 12:38 

Змінять години: у "Чернівціобленерго" оновлять графіки знеструмлень

підтримай автора: оригінал
22
6.5k
0
На Буковині напередодні нового робочого тижня оприлюднять графік знеструмлень, у якому години заживлення та відключення зміняться для всіх груп споживачів.
Про це повідомляє АТ "Чернівціобленерго".
У "Чернівціобленерго" вирішили створювати графіки знеструмлень на тиждень, що дозволяє буковинцям планувати своє життя в умовах певної стабільності.
"Від початку роботи над графіками два роки тому розглядали різні варіанти, але дійшли висновку, що часті зміни роблять планування неможливим і додають стресу. Тому ми зупинилися на оптимальному варіанті – розробили графік на тиждень. Це дозволить кожному мешканцю краю планувати своє життя на найближчий період і в нинішніх умовах присутня бодай якась стабільність.
Відключення за графіком погодинних відключень (ГПВ) розпочалися 16 травня. Оскільки минулими вихідними відключень не було, графік фактично діяв лише два робочі дні. Ми вирішили продовжити його на цей тиждень, а новий графік активуємо в неділю, 26 травня. Можливо, у вихідні 25-26 травня (за умови сприятливої погоди) відключень за графіками знову не буде", - повідомили в "Чернівціобленерго".
Редактор: Алісія Давид
23-05-2024, 12:38