русский корабльнахуй
 
Чернівці  23 травня 2024 12:30 

Відключають світло «лише мені»: у Чернівціобленерго пояснили, чому графік не змінюється

підтримай автора: оригінал
25
5.9k
0
У АТ Чернівціобленерго відповіли на запитання буковинців, чому години у графіку погодинних відключень не змінюються.
Там повідомили, що від початку роботи над графіками погодинних відключень (ще два роки тому), фахівці Обленерго шукали різні варіанти функціонування графіків, та зрештою дійшли висновку, що зі змінами щодня чи що три дні неможливо нічого спланувати. Тому й зупинилися на оптимальному варіанті – розробили графік на тиждень. Про це інформує Обленерго у своєму Телеграм-каналі, пише Медіа агентство АСС.
«Ви знаєте, що цього разу відключення за ГПВ (графіками погодинних відключень, ред.) розпочалися 16 травня. А минулими вихідними відключень не було. Виходить, графік «прожив» лише два робочі дні. Тому ми вирішили продовжити його і на цей тиждень. Цілком імовірно у вихідні 25-26 травня (якщо дозволить погода), відключень за графіками знову може не бути.
Тому новий, змінений графік на наступний тиждень буде активований у неділю, 26 травня.
Відповідаємо тим споживачам, які вважають, що після роботи відключають «лише їх». Заради справедливості зазначимо, що у нинішньому графіку години відключення припадають на «після роботи» для 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 13, 14, 15, 16, 17, 18 груп. Тобто, майже усі групи на сьогодні стикаються з вечірніми відключеннями. Деяким групам щастить лише тому, що допізна на Буковині світить сонце», - пояснюють у компанії.
Так, там повідомили, що чинний графік буде діяти до 25 травня включно. А напередодні нового робочого тижня (з 27 травня) підготують новий графік, у якому години заживлення/відключення зміняться для всіх груп споживачів.