русский корабльнахуй
 
Новини  23 травня 2024 12:18 

На кордоні перевіряють виключно паперовий військовий квиток, додаток «Резерв+» до уваги не братимуть

підтримай автора: оригінал
31
696
0
Застосунок може знадобитися лише у разі перевірки справжності військово-облікового документа В Україні запрацював мобільний додаток Резерв+ для оновлення військово-облікових даних. Чи братимуть до уваги дані у додатку під час перевірки на кордоні, розповіли у ДПСУ.
Зокрема, речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко в ефірі телемарафону пояснив, чи знадобиться додаток при перетині кордону, інформує 24 Канал.
За його словами, при виїзді за кордон прикордонники орієнтуються на дані військового квитка, але не братимуть до уваги дані із додатку Резерв+. Щоправда, застосунок може знадобитися у разі перевірки справжності військово-облікового документа.
"Резерв+ виключно для оновлення своїх даних і виключно для громадян, бо на кордоні співробітники ДПСУ не беруть до уваги цей додаток",
– сказав Андрій Демченко.
Речник зауважив, що прикордонники перевіряють виключно паперовий військово-обліковий документ з відповідними відмітками. Це стосується тих осіб, у кого ДПСУ додатково почала перевіряти наявність цього документу.
Демченко також зауважив, що з березня між Держприкордонслужбою і Міністерством оборони налагоджена інформаційна взаємодія між базами даних.
"За необхідності прикордонники можуть використовувати базу даних "Оберіг", як додатковий інструмент, щоб перевірити, чи не використовує людина підроблений документ", – пояснив Демченко.
https://24tv.ua/dodatok-rezerv-mozhna-vikoristovuvati-kordoni_n2561193