русский корабльнахуй
 
новини  21 травня 2024 13:58 

Коли найкращий час для сніданку: лікарка розкрила таємницю

підтримай автора: оригінал
34
1.3k
0
Ви, мабуть, чули, що дієта може допомогти покращити здоров’я вашого серця. За словами кардіологів, на стан вашого здоров'я також впливає й те, о котрій годині ви снідаєте, пише Parade.
"Щоб схуднути, краще намагатися не їсти пізно ввечері. Інтервальне голодування може допомогти в цьому. Прагнення закінчити їсти до 17:00 або 18:00 може бути хорошою метою", - каже лікарка Мері Бранч.
Дослідження 2022 року показало, що пізня вечеря може призвести до збільшення ваги. Ожиріння та надмірна вага можуть збільшити ризик серцевих захворювань. Бранч щодня снідає о 7:45.
"Це допомагає запустити мій добовий ритм на день. Їжа перед роботою може підвищити ефективність і продуктивність. Вашому мозку потрібна енергія, щоб добре працювати", - каже лікарка.
Час сніданку, обраний Мері, є важливим для людського організму - принаймні згідно з одним опублікованим у 2023 році дослідженням. Дослідники виявили, що люди, які снідали до 8 ранку і припиняли їсти до 21, мали менші шанси на серцеві захворювання.
Але чи існує таке поняття, як їсти "занадто рано"? Не зовсім. "Їсти занадто рано - це не проблема. Все залежить від вашого розпорядку дня. Якщо ви працюєте о 6 ранку, їсти рано - це добре", - сказала Бранч.
Редактор: Євгеній Пірожков
21-05-2024, 13:58