русский корабльнахуй
 
Чернівці  20 травня 2024 16:06 

Хотинчанина затримали за продаж наркотиків у «Телеграмі»

підтримай автора: оригінал
27
945
0
Фото: Відділ комунікації поліції Чернівецької області
Правоохоронці затримали 24-річного жителя Хотина.
Про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на Відділ комунікації поліції Чернівецької області та Чернівецьку обласну прокуратуру.
На Буковині правоохоронці викрили 24-річного жителя Хотина, який створив інтернет-магазин у «Телеграмі» для отримання замовлень наркотиків. Для здійснення своєї діяльності він використовував поштомати. Під час особистого огляду чоловіка правоохоронці виявили та вилучили у нього пластикову ємність із кристалоподібною речовиною білого кольору.
Поліцейські затримали порушника. Ємність із наркотичними речовинами направили на експертизу до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Її результати засвідчили, що у речовинах міститься особливо небезпечний наркотик – альфа – PVP та амфетамін. Попередня вартість вилученого становить понад 100 тисяч гривень.
Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької обласної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 та ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.
За вчинене фігуранту загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.