русский корабльнахуй
 
Останні новини  20 травня 2024 11:05 

Як оновити дані онлайн у застосунку Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів - інструкція

підтримай автора: оригінал
33
-
0
18 травня 2024 року набув чинності Закон про мобілізацію і запрацював застосунок Резерв+ для реєстрації військовозобов'язаних. З його допомогою можна дистанційно уточнити облікові дані у територіальному центрі комплектування (ТЦК).
У Міністерстві оборони створили покрокову інструкцію, як правильно оновити дані через застосунок.
1. Для початку треба скачати сам додаток. Якщо у вас смартфон на iOS, то з App Store, якщо на Android, то Google Play.
2. Коли ви відкриєте застосунок, вам буде запропоновано авторизуватись за допомогою BankID, підтвердити або уточнити персональні дані, а також задати пароль або налаштувати FaceID/відбиток пальця для входу в "Резерв+".
Авторизуватись можна через низку банків: "ПриватБанк", "Ощадбанк", Monobank, "Райффайзен Банк", "Укрсиббанк", ПУМБ, "Сенс-банк" та "А-Банк".
3. Після цього вас попросять підтвердити номер телефону, адресу та e-mail. Також буде можливість перевірити, чи ввели ви все вірно.
Скріни з відео Міноборони - застосунок Резерв+
Скріни з відео Міноборони - застосунок Резерв+
4. Згодом ви придумуєте свій пароль.
5. Готово!
У додаток "Резерв+" підтягнеться інформація з Реєстру призовників, військовозобов'язаних та резервістів "Оберіг". Вона міститиме дату оновлення даних, ПІБ, дату народження, ІПН, а також за наявності - відомості про бронювання та відстрочку, дату проходження медкомісії та придатність/непридатність, військово-облікову спеціальність тощо.
Важливо, що цей застосунок "Резерв+" не стане повноцінним ТЦК у смартфоні. Через нього не надсилатимуть повістки. Як і раніше, повістка має вручатися особисто і під підпис.