русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  20 травня 2024 10:18 

"Сухий лист" з кутового. Захисник "Буковини" забив неймовірний гол-красень

підтримай автора: оригінал
23
3.6k
0
Захисник чернівецької "Буковини" Владислав Дворовенко у вчорашньому матчі проти "Гірник-спорт" забив гол-красень прямим ударом з кутового.
Це перший гол футболіста за "жовто-чорних", пише molbuk.ua.
Учора "Буковина" на виїзді обіграла "Гірник-спорт" 2:3. Рахунок у матчі відкрив лівий захисник чернівчан Владислав Дворовенко шаленим ударом з кутового.
Момент в огляді матчу на 5:00.
Свій м'яч Владислав прокоментував клубній пресслужбі так: "Перед домашнім поєдинком з "Кременем" ми награвали стандарти та відпрацьовували розіграші з кутового. Особливо акцентували на моментах, коли гравці стараються максимально близько розташуватися біля воріт суперника, а я закручую м’яч у площину воріт. Минулого разу не вдалося перетворити цю "заготовку" у забитий гол, але вже у цьому матчі наш капітан Максим Лопирьонок сказав мені: "Спробуй пробити з кута поля прямісінько у ворота". Як бачите, цього разу все спрацювало – забив важливий гол. Присвячую цей гол своїй дружині і сину Тимуру".
Після голу Дворовенка команда привітала іншого гравця "Буковини" Івана Будняка з народженням сина.
"Це вже така традиція у футболістів. Якщо у когось народжується дитина, то після забитого голу бажано привітати молодого батька таким традиційним святкуванням", - говорить В. Дворовенко.
Редактор: Євгеній Пірожков
20-05-2024, 10:18