русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  19 травня 2024 21:00 

У Чернівцях дитячий стадіон — без трибун: чи планують його ремонтувати

підтримай автора: оригінал
17
2.3k
0
Стадіон давно, що в Центральному парку Чернівців, потребує оновлення.
Розбиті сходи, покручена гума на бігових доріжках, замість трибун — бетон.
У дитячо-юнацькій спортивній школі кажуть, що намагаються утримувати стадіон відповідно до своїх можливостей, але грошей не достатньо.
"Стадіон працює, і я знаю, що він у поганому стані. Робимо все, що від нас залежить. Насамперед виконали роботи з відновлення власними силами, підсіяли траву, утрамбували поле. Його постійно доглядають. Зараз плануємо власними силами відновити місця для глядачів. Навіть не знаю, скільки часу немає трибун, бо я тут працюю з 2019 року, і їх вже тоді не було. Будемо складати бюджетні пропозиції для відновлення трибун, можливо, виділять додаткові кошти на це", – каже директорка комунального закладу ДЮСШ №1 Чернівецької міської ради Ірина Герман.
Стадіон планували реконструювати. Чернівецька міська рада наприкінці січня 2022 року провела відкритий архітектурний бліцконкурс на реконструкцію дитячого стадіону.
Проєкт розробили й визначили переможця. Там мав бути сучасний спортивний комплекс з роздягальнями, спортивним і великим футбольним полем, трибунами. Але все зупинилося через війну, гроші на це не виділяли.
"Робимо все, щоб стадіон функціонував, і дуже хочемо, щоб він був у кращому стані. Міська рада знає про цю проблему і підтримує ідею реконструкції. Владники хочуть, щоб там був гарний спортивний комплекс. Якби це вдалося зробити, ми б тоді могли приймати міжнародні змагання", – підсумувала Ірина Герман.
Стадіон затребуваний, майже щотижня тут проводять змагання дитячо-юнацької спортивної футбольної ліги, тренуються спортсмени дитячо-юнацької спортивної школи й навіть футболісти клубу "Буковина".
Редактор: Людмила Осадчук
19-05-2024, 21:00