русский корабльнахуй
 
Чернівці  19 травня 2024 16:21 

У смертельній аварії на Буковині загинула 33-річна жінка

підтримай автора: оригінал
32
2.4k
0
Фото: Національна поліція
Водійка автомобіля отримала численні тілесні ушкодження та загинула на місці події.
ДТП сталася 18 травня на вулиці Головній у селі Камʼяна. Як повідомляє Відділ комунікації поліції, 38-річний чернівчанин, керуючи автомобілем «Jeep», виїхав на зустрічну смугу та врізався з автівкою «ВАЗ-2104», яким керувала 33-річна буковинка, пише Медіа агентство АСС.
Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водійка автомобіля «ВАЗ» отримала численні тілесні ушкодження та загинула на місці події. Тіло загиблої поліцейські направили для проведення судово-медичної експертизи.
Також у результаті аварії травмувалася 15-річна пасажирка цього ж транспортного засобу. Лікарі надали неповнолітній буковинці медичну допомогу без госпіталізації.
Водія, ймовірно причетного до скоєння ДТП, поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.
Відомості про дорожньо-транспортні пригоди слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.
Транспортні засоби вилучено. Тривають слідчі дії.