русский корабльнахуй
 
Спорт  19 травня 2024 12:11 

Усик після перемоги над Ф'юрі потрапив до лікарні: відома причина

підтримай автора: оригінал
31
1.4k
0
Олександру Усику, який 19 травня став першим в ХХІ столітті абсолютним чемпіоном світу з боксу у надважкій вазі, після бою довелося вирушити до лікарні. У спортсмена була підозра на перелом щелепи.
Про це у соцмережі X заявив журналіст Майкл Бенсон.
Представник ЗМІ опублікував фото Тайсона Ф'юрі з прес-конференції, зазначивши, що Усіка там не було. Про відвідування чемпіоном госпіталю повідомив і його тренер Олександр Красюк. Згодом стало відомо, що Олександр Усик із запізненням, але з'явився на прес-конференції, пише Діалог.
‼️ Tyson Fury has arrived at the post-fight press conference, Oleksandr Usyk has gone to hospital with a suspected broken jaw and won’t be attending… pic.twitter.com/T1jqV87yMO
— Michael Benson (@MichaelBensonn) May 19, 2024
Нагадаємо, 19 травня Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі, відправивши у 9 раунді противника в нокдаун. Бій тривав усі 12 раундів і роздільними рішенням суддів українець отримав історичну перемогу. До своїх поясів WBA, WBO, IBF і IBO він додав пояс WBC, яким досі володів Ф’юрі.
Суддівські записки після бою: Усик 115–112, Ф'юрі 114–113, Усик 114–113
Найкращий боксер України та Світу завоював чемпіонські пояси за всіма існуючими версіями.
Тайсон Ф'юрі зазнав першої поразки в кар'єрі. Українець став абсолютним чемпіоном світу в королівському дивізіоні! Попереду в нього реванш з "Циганським королем" королем, який прописаний у контракті на перший бій.
Это победа моей страны, победа ЗСУ, победа отцов и матерей Украины. pic.twitter.com/vutykugEoH
— Мысли Перзидента (@VVP2_0) May 19, 2024