русский корабльнахуй
 
Новини України  19 травня 2024 00:45 

Ударна колекція: 5 найяскравіших нокаутів Усика за професійну кар’єру

підтримай автора: оригінал
24
1.7k
0
Український професійний боксер та володар поясів WBA, IBF та WBO Олександр Усик, який у ніч на 19 травня бореться з Тайсоном Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу у важкій вазі, за час своїх виступів неодноразово демонстрував видовищні бої.
Про це пише РБК-Україна (проєкт Styler).
Найкращі нокаути від Усика
Олександр Усик — Марко Хук (2017)
З першого раунду, українець контролював хід бою, він був набагато швидшим і технічнішим, вигравав раунд за раундом. Німець міг захищатися. Бій завершився у 10-му раунді, коли рефері зафіксував технічний нокаут. Олександр зберіг пояс чемпіона світу WBO.
Олександр Усик — Табісо Мчуну (2016)
Перший бій для Усіка у США. Поєдинок розпочався не дуже легко для українця, але вже у 6-му раунді він відправив Мчуну до нокдауну, а потім ще двічі у 9-му раунді. Після останнього південноафриканець не зміг піднятися.
Олександр Усик — Даніель Дюбуа (2023)
Один із найскандальніших у кар'єрі поєдинків для Усика відбувся з британцем. Дюбуа був дуже активним на початку бою, Олександр – не відставав. У 5-му раунді британець завдав Усіку заборонений удар нижче пояса. А у 9-му раунді українець нокаутував свого суперника.
Олександр Усик — Деніел Брюєр (2014)
Поєдинок, що відбувся на "Арені Львів", був під контролем Усіка з першого раунду. Єдиний момент, коли був шанс у південноафриканця – це епізод у 4-му раунді, коли Брюєр притиснув українця до канатів. Але через 3 раунди Олександр сильним ударом зліва відправив суперника в нокаут.
Олександр Усик — Тоні Білизну (2018)
На "Манчестер Арені" відбувся перший бій Усіка у Великій Британії. Поєдинок розпочався спокійно, хоча далі суперники почали діяти трохи агресивніше, а також тролили один одного. У 8-му раунді українець відправив 35-річного британця до нокдауну. Після поєдинку Білзю оголосив про закінчення професійної кар'єри.
Редактор: Ангеліна Петльована
19-05-2024, 00:45