русский корабльнахуй
 
Новини України  19 травня 2024 01:15 

Стрибатимуть по стінах: 5 найенергійніших кішок

підтримай автора: оригінал
15
948
0
Ці кішки бігають цілими днями, дуже допитливі й люблять відкривати собі всі, навіть високі книжкові полиці. Звичайно, старі кішки не такі активні, як молоді. Але є відмінності залежно від породи.
Про те, які кішки найбільш енергійні, розповідає Fun Facts.
Абіссінська кішка
Абіссінська кішка — одна з найдавніших порід кішок у світі. Вони схожі на маленьких пум, а їх особливістю є забарвлення вовни, чергування кольору на кожній волосинці.
Сміливий, жвавий та допитливий – це найкращий опис цього кота. А ще вони особливо активні. Вони залазять вище, стрибають далі і грають більше, ніж багато інших котів.
Їхнє прагнення відкривати й досліджувати все навколо величезне. Ніщо не проходить повз цей котик! Іноді їхні власники запитують себе, чи сплять вони взагалі.
Бенгальська кішка
Бенгал має надзвичайно елегантний хутряний візерунок з дрібними розетками (колами), дуже схожий на шерсть леопарда.
Попри те, що струнке тіло та мила зовнішність цієї кішки можуть здатися граціозними, вони зовсім не грайливі. Це елітні спортсмени котячого царства.
Крім цього, бенгальський кіт дуже уважний і допитливий. Ніщо не проходить повз цю породу.
Якщо бенгал не лазить, він ходитиме вдома, бажаючи пограти. Вони люблять будь-які іграшки, а складні іграшки ідеально підходять для того, щоб зайняти їхній розум.
Саванна
Саванна — це велика струнка кішка з довгими лапами та екзотичним забарвленням вовни. Вона походить від схрещування домашньої кішки та сервалу, африканського дикого кота.
Від сервала савана отримала незвичайну плямисту шерсть, що трохи нагадує леопарда.
Саванна дуже цікава і розумна — і відома тим, що постійно їсть. Ці коти можуть навіть заводити будильники, відкривати водопровідні крани, відкривати шафи та двері, вмикати (або вимикати) світло і навіть вмикати телевізор.
Саванна дуже доброзичлива та товариська. Але це не означає, що савана — лагідна кішка. Вони надто активні, щоб хотіти сидіти у вас навколішки.
Бурманський кіт
Бурманські коти мають дуже відкритий, доброзичливий і люблячий характер, люблять обійми, люблять сидіти у вас на колінах, а також дуже активні, допитливі, рухливі та грайливі.
Вони люблять демонструвати свої акробатичні навички, застрибуючи на високі полиці або перестрибуючи з однієї на іншу. В ідеалі, звичайно, коли за ними хтось спостерігає, адже вони люблять людську увагу.
Сфінкс
Цікавий той факт, що насправді сфінкси, безшерсті коти, не такі вже голі. У них немає шерсті, як в інших кішок, але вони мають дуже м'який пух по всьому тілу. На дотик вони схожі на персики, оксамитові та м'які.
Сфінкси дуже люблячі та грайливі, і зроблять все, щоб розсмішити господарів своїми безглуздими витівками. Не варто залишати цю кішку одну надовго, оскільки вона почувається дуже самотньою.
Редактор: Ангеліна Петльована
19-05-2024, 01:15