русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  18 травня 2024 12:40 

На Буковині за добу трапилося 10 пожеж: рятувальники розповіли подробиці

підтримай автора: оригінал
20
1k
0
На Буковині за минулу добу ліквідовано 10 пожеж.
Про це повідомляє ГУ ДСНС у Чернівецькій області.
Так, 17 травня на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в господарській будівлі в селі Мілієве Вижницького району. Пожежу помітили сусіди та викликали рятувальників.
"На місце події прибули рятувальники 4 державної пожежно-рятувальної частини та місцеві пожежні команди села Іспас та села Мілієве.
Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 45 кв.м. та не допустили її розповсюдження. Причину пожежі встановлюють фахівці", - зазначили рятувальники.
Того ж дня, горіла господарська будівля у селі Великий Кучурів Великокучурівської Територіальної громади Чернівецького району. Пожежу помітили очевидці та викликали рятувальників.
На місце події прибули вогнеборці групи пожежогасіння Аварійно- рятувального загону спеціального призначення та місцева пожежна команда села Великий Кучурів. Площа пожежі 40 кв. м.
Причина пожежі - коротке замкнення електромережі.
І ще одна пожежа виникла у покинутому житловому будинку у селі Великий Кучурів Великокучурівської Територіальної громади Чернівецького району.
На місце події прибули вогнеборці групи пожежогасіння Аварійно- рятувального загону спеціального призначення та місцева пожежна команда села Великий Кучурів. На момент прибуття площа пожежі склала 80 кв. м. До ліквідації залучалося 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.
Причину пожежі встановлюють фахівці.
Редактор: Анна Семьонова
18-05-2024, 12:40