русский корабльнахуй
 
Новини  17 травня 2024 19:04 

На Прикарпатті школярка уникнула покарання за вбивство власної новонародженої дитини

підтримай автора: оригінал
26
660
0
Реальний термін покарання суд замінив на рік умовного Долинський районний суд визнав винною уродженку села Заповітне Запорізької області, яка навчається в 11 класі Малотур’янського ліцею, в умисному вбивстві своєї новонародженої дитини. За скоєне школярці призначили 2 роки позбавлення волі, однак реальний термін покарання замінили на рік умовного, повідомляє zaxid.net.
Як йдеться у вироку суду, який винесли 8 травня, у грудні 2023 року обвинувачена дізналася, що вагітна, але приховала це від родини. У січні – на сьомому місці вагітності – вона самостійно народила хлопчика вагою 1 кг з відсутніми вадами розвитку.
Одразу після пологів школярка стиснула обома руками голову дитини, від чого та померла. Після цього помістила тіло немовляти у пакет і, передавши своєму хлопцеві, попросила викинути поблизу будинку.
Під час судового засідання дівчина розкаялася, а її мати та адвокат попросили укласти угоду про примирення, на що потерпілий не заперечив.
Дослідивши всі матеріали справи, суддя Володимир Тураш визнав школярку винною в умисному вбивстві своєї новонародженої дитини і призначив їй 2 роки позбавлення волі. Реальний термін покарання замінили на рік умовного.