русский корабльнахуй
 
Україна  17 травня 2024 15:37 

Міноборони запускає застосунок «Резерв+» для оновлення даних чоловіків: як встановити

підтримай автора: оригінал
30
1.7k
0
Ілюстративне фото
Міністерство оборони запустило мобільний застосунок «Резерв+» для військовозобов'язаних, призовників та резервістів. Там можна буде оновити свої дані.
Про це повідомила пресслужба відомства, пише Медіа агентство АСС.
Платформа запрацює з 18 травня - у день набуття чинності оновленого закону про мобілізацію, згідно з яким всі чоловіки віком 18-60 років протягом 60 днів (до 16 липня включно) повинні оновити свої облікові дані.
«Під час оновлення даних направлення на ВЛК видаватися не буде. Таке направлення може бути виписане у разі потреби згодом», - запевнили в Міноборони.
Також в Міністерстві наголосили, що оновити дані можна будь-яким із двох способів:
- перший - це онлайн через застосунок «Резерв+». Він буде доступний для завантаження на смартфонах через App Store та Google Play Market із 18 травня. «Резерв+» надає можливість оперативного оновити дані та доступ до інформації у реєстрі «Оберіг». Після оновлення даних у застосунку можна буде побачити інформацію з реєстру щодо себе.
- також оновити дані можна офлайн у ТЦК або у Центрах надання адміністративних послуг, які діють у всій країні. Якщо робити це через ТЦК, то, окрім самого витягу з реєстру, ви також отримаєте відповідну відмітку у військовий квиток.
З 18 червня у застосунку «Резерв+» також з’явиться QR-код, відсканувавши який відповідні представники влади зможуть миттєво отримати інформацію про ваш статус як військовозобовʼязаного, призовника або резервіста.