русский корабльнахуй
 
Чернівці  28 березня 2024 14:41 

Банк стягнув кошти за несплачені поїздки, - транспортний оператор Чернівців про оновлення системи

підтримай автора: оригінал
25
2.2k
0
Фото: МА АСС, архів
Вчора, 27 березня, транспортний оператор IQ ticket повідомив про оновлення системи, внаслідок якого з рахунків чернівчан списало оплату за так звані «поїздки в борг».
Таке трапляється в тому разі, коли на банківській картці не вистачило коштів для оплати проїзду. Валідатор запам'ятовує такі картки, і вони автоматично потрапляють в стоп-лист:
«Система оновилась, і всі ваші поїздки, по яких гроші списані раніше не були - стягуються! Це правило діє незалежно від того, пройшов день, тиждень або місяць після такої поїздки в борг», - повідомив транспортний оператор.
Сьогодні на фейсбук-сторінці IQ ticket поінформували, що було оброблено 95 заяв від пасажирів про списання коштів за проїзд. У результаті перевірки доведено, що кошти було стягнуто банком за несплачені поїздки, починаючи з листопада 2023 року.
«Давайте будемо чесними: якщо отримали транспортні послуги, то повинна бути і оплата проїзду, тобто банк має стягнути кошти.
Стосовно контролерів. Під час перевірки реєстрації поїздки, контролер бачив її в системі, оскільки поїздка вважалася оплаченою. Відповідно, пасажир не отримував штраф. Через те, що кошти за проїзд не було стягнуто банком з картки пасажира, збиток поніс перевізник. Оскільки ці кошти не надходили на його рахунки.
Звертаємо увагу, що вчора відбулося оновлення системи, відтак кошти за проїзд стягує за НЕОПЛАЧЕНІ поїздки!
Дякуємо за розуміння», - додали у IQ ticket.