русский корабльнахуй
 
Останні новини  18 березня 2024 15:40 

Інвалідність за хабар: в Чернівецькій області затримали медпрацівницю

підтримай автора: оригінал
34
-
0
На Буковині затримали посадовицю лікарської консультативної комісії, яка за хабар оформлювала чоловікам призовного віку ІІ групу інвалідності.
Правоохоронці за результатами обшуків у фігурантки вилучили готівку у різній валюті на загальну суму 8,4 мільйона гривень, про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції України.
Оперативники управління стратегічних розслідувань в Чернівецькій області та слідчі Чернівецького районного управління поліції встановили, що завідувачка відділення – членкиня комісії одного з медичних закладів, за гроші "реєструвала" чоловіків призовного віку особами з ІІ-ю групою інвалідності. Вартість послуги від 3500 до 5000 доларів.
Слідкуйте за оновленнями 0372.ua у Viber
ДСР повідомляють, що кошти жінка отримувала за кожен етап корупційної схеми. В ході процесуальних заходів правоохоронці задокументували отримання медикинею 2000 гривень, 600 євро та 3500 доларів хабаря.
Затримання посадовиці лікарської консультативної комісії
Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції України
Затримання посадовиці лікарської консультативної комісії
Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції України
Посадовицю лікарської консультативної комісії затримали, повідомили про підозру та взяли під варту. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Чернівецька окружна прокуратура.